[red]Salad[/red]
6 oz. Washed Spring Lettuce Salad Mix
5 oz. Lobster Meat
3 Large Strawberries, sliced
3 tbsp Chive Sticks
20 Slices of English Cucumber
1/2 Mango, Peeled and Sliced
1 tsp Dijon Mustard
1 tbsp Honey
3 tbsp Balsamic Vinegar
1/3 c. Vegetable Oil
Salt
Cracked Black Pepper [red]Method For Vinaigrette[/red] Place strawberries, Dijon mustard, honey and Balsamic vinegar in blender. Blend until smooth. With blender running add vegetable oil in a slow and steady stream until well mixed. Season with salt and fresh cracked pepper. [red]Method For Salad[/red] To prepare salad arrange lettuce, lobster, strawberries, mango and cucumber evenly between 4 plates. Drizzle salads with vinaigrette and sprinkle with chive sticks.
Servings: 4[red]Salade[/red]
6 oz de mélange de laitue à salade lavée
5 oz de chair de homard
3 grosses fraises tranchées
3 c. à table de ciboulette fraîche
20 tranches de concombre anglais
1/2 mangue pelée et tranchée
1 c. à thé de moutarde de Dijon
1 c. à table de miel
3 c. à table de vinaigre balsamique
1/3 t d’huile végétale
Sel et poivre [red]Pour faire la vinaigrette[/red] Placer les fraises, la moutarde de Dijon, le miel et le vinaigre balsamique dans un mélangeur. Mélanger jusqu’à obtention d’une substance crémeuse. En maintenant le mélangeur en marche, ajouter lentement l’huile végétale en un filet continu jusqu’à ce que le tout soit bien mélangé. Assaisonner de sel et de poivre. [red]Pour faire la salade[/red] Pour préparer la salade, répartir la laitue, le homard, les fraises, la mangue et le concombre entre 4 plats. Arroser de vinaigrette et saupoudrer de ciboulette. Donne quatre portions.
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